Yleisurheilu

RU:n yleisurheilujaosto

 

Rauman Urheilijat ry:n yleisurheilujaosto palvelee yleisurheilijoita tarjoamalla heille valmennus- ja koulutustukea, samoin kuin nuorimmille sisulisätoimintaa sekä taloudellista apua edesauttaakseen heidän kehittymistään piirin ja valtakunnan parhaiksi urheilijoiksi, sekä auttaakseen heitä kasvamaan tasapainoisiksi ja terveet elämäntavat omaaviksi kansalaisiksi. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja pyyteettömään työhön urheilevan nuorison hyväksi.

 

Talvisin harjoitellaan koulujen liikuntasaleissa ja Äijänsuon urheilukeskuksen talviharjoitteluhallissa.

 

Keväällä järjestetään maastojuoksukilpailuja Lähdepellolla, osallistutaan pm-maastojuoksukilpailuihin ja  maantiejuoksuihin sekä Karhu-viestiin.

 

Kesällä harjoitellaan Otanlahden urheilukentällä ja osallistutaan kansallisen tason, pm-tason ja SM-tason kilpailuihin.

 

 

 

 

Rauman Urheilijoiden Kannustajaksi!

 

Osuuskauppa Keula on jo vuosien ajan tukenut Rauman seudulla toimivia urheiluseuroja Kannustajat -yhteistyön kautta. Yksi tämän vuoden tuen saajista on Rauman Urheilijat ry.

Ryhtyessäsi Kannustajaksi valitsemasi kohde saa Osuuskauppa Keulalta tukea sen mukaan, kuinka paljon sinulle ja muille Kannustajille on maksettu bonusta tukikauden aikana. Kannustaminen ei pienennä sinulle maksettavaa bonusta.

Asiakasomistajatalouden pääjäsen voi liittyä seuransa tukijaksi omalla S-kanavalla. Ilmoittautuminen on voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan.

Näin ilmoittaudut Rauman Urheilijoiden Kannustajaksi:

1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.

2. Kirjautuminen S-kanavalle onnistuu useilla eri kirjautumistunnuksilla (esim. Facebook ja Gmail). Ensimmäisellä kerralla kirjautumiseen tunnistaudutaan. Näet Oma S-kanavalla myös kaikki asiakastietosi.

3. Siirry tunnistautumisen jälkeen osioon Oma S-kanava - Osallistu ja vaikuta – Kannustajat.

4. Valitse tuettavien seurojen listasta Rauman Urheilijat ry.

5. Klikkaa ”Päivitä tiedot” -painiketta. Muistathan, että omat Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei siis vaikuta niihin.

Rauman Urheilijat kiittää tuestasi!!