Arkistot

Rauman Urheilijat olivat näkyvästi mukana Rauma-päivän tapahtumassa torilla sunnuntaina 17.4.

Tilaisuudessa jaettiin tietoa Rauman Urheilijoiden toiminnasta, kuten yleisurheilukoulusta ja aloittavasta maahockeyharjoituksista.

Lisäksi järjestettiin TIETOVISA, olisitko SINÄ osannut vastata oikein:

1. Kuinka korkea miesten 110m aita on? a.) 50,9 cm b.) 106,7 cm c.) 100,1 cm
  2. Kuinka paljon miesten kuula painaa? a.) 7,26 kg b.) 15,45 kg c.) 16 paunaa
  3. Milloin RAUMAN URHEILIJAT on perustettu? a.) 2005 b.) 1702 c.) 1893

Oikein vastanneiden kesken arvotaan ilmainen osallistuminen kesäkauden Urheilukouluun ja Pyörä-Nurmen 50€:n lahjakortti. Arvonta suoritetaan Urheilukoulun talvikauden päätöstapahtumassa 25.4. Raumanmeren peruskoululla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittajat on nyt arvottu!

Lapselle/nuorelle urheilukoulun ilmainen kesäkausi: Jake Cederberg

Pyörä-Nurmen lahjakortti: Tauno Päkkilä

Onnea voittajille!

Julia Valtanen sijoittui loistavasti viidenneksi Kultainen Keihäs kisoissa lauantaina 26.5.2018 tuloksella 53,06 metriä.

Tästä Julia on hyvä jatkaa kesää.

Reitin vauhdikkaimmin kiersi Jaakko Kero Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoista ajassa 33,52.
Lähdössä oli tungosta.
Startissa vipinää.

Suomen Aikuisurheiluliiton 10 km SM-tiejuoksu järjestettiin Raumalla lauantaina 22.9.2018.  Tulokset löytyvät tästä.

Yleisurheilukoulun ja seuran mestaruuskilpailuiden palkintojen jako oli Otanlahden yleisurheilukentällä maanantaina 11.9. Paikalla oli saapunut noin 150 kilpailuihin osallistujaa sekä seuran muita menestyneitä urheilijoita.

Pallonheitto paikalla oli vipinää, kun nuorimmat kilpailijat heittivät.

Yleisurheilukoulun ja seuran mestaruuskilpailut järjestettiin 21. ja 28. elokuuta Otanlahden yleisurheilukentällä.

Lajeina ensimmäisenä päivänä oli 40m, 60m, 100m, pallonheitto, keihäänheitto ja kuula.

Toisena päivänä oli  200m, 400m, 600m, 800m, pituus ja korkeus.

Julia Valtanen heitti Tampereella 18.2.2017 keihäänheiton talvimestaruuskilpailuissa 17-vuotiaiden keihästä Suomen kaikkien aikojen parhaan hallituloksen 54,93.

Tulos on täksi kaudeksi 17-vuotiaiden sarjaan siirtyneen Valtasen, 15, paras tulos 500 gramman keihäällä ulkona heityt tuloksetkin huomioon ottaen. Aiempi tämän ikäluokan paras hallitulos oli liki viisi metriä vähemmän. Virallisia Suomen ennätyksiä Suomen Urheiluliitto ei keihäänheitossa hallikaudelta vahvista.

Rauma Urheilijoiden Julia Valtaselle keihään EYOF-kultaa 17-vuotiaiden SE:llä

Nuorten Olympiafestivaaleilla Unkarin Györissa keihäässä Rauman Urheilijoiden Julia Valtanen heitti kultaa 17-vuotiaiden SE-tuloksella 58,11 metriä. Julian sarja oli 50,52-49,51-X-X-49,28-58,11. Mestaruus tuli jännittävien vaiheiden jälkeen. Neljännen kierroksen heitollaan hän olisi paikalla olleiden arvioiden mukaan siirtynyt jo johtoon, mutta keihäs tuli alas niin, ettei siitä jäänyt merkkiä ja heiton jälkeen nousi punainen lippu.

Valtasen aiempi ennätys 500 gramman keihäällä oli 56,71. 17-vuotiaiden aiempi SE 57,40 oli Elina Kinnusen nimissä vuodelta 2016.

Julialle kultaa ja paikka nuorten Suomi-Ruotsi maaotteluun

Julia Valtanen otti kolmannen SM-mitalin putkeen, joista toisen perättäisen SM-kullan. Nyt mestaruus tuli sarjassa T16 ja lunasti samalla paikan Suomi-Ruotsi maaotteluun Tukholmaan. Ikäluokan SM-kisojen voittotulos 53,20 irtosi viimeisellä heitolla, kultaan olisi riittänyt tosin myös jo viidennen kierroksen 50,08 kantanut heitto.

Yleisurheilukoulu

Seuran syyskokous järjestettiin 21.11. Säästöpankissa Rauman konttorilla. Palkittiin seuran parhaita junioriurheilijoita. Palkitut vasemalta alkaen Robert Saarela, Leo Vanhanen, Ilona Nordman, Alexia Myllymäki, Elli Mannila, Aleksi Ahlfors ja Tim Heininen.

SM-mitali ja Julia

Onnea Julia!

Julia Valtanen rikkoi ensi kesän 19-vuotiaiden EM-rajan heittämällä 50,59 metriä SM-hallimestaruuskilpailuissa Tampereella 16.3.2019.

Tästä linkistä lisää.

Hienoa! Julia Valtanen nuorten EM-kisoihin.

Linkistä lisää Länsi-Suomi -lehden nettisivuilta.