Juoksukoulu

Rauman Urheilijat järjestää Suomen Urheiluliiton Juoksukoulun, joka liikuttaa juoksun harrastajia syksyisin ja keväisin.

Kevään 2016 juoksukoulu

Uuden konseptin mukaisen juoksukoulun materiaalit on rakennettu Suomen Urheiluliiton toimesta ja ohjaajina toimivat Rauman Urheilijoiden koulutetut aktiivijuoksijat. Juoksukoulun rehtorina Raumalla toimii liikuntatieteen maisteri Kimmo Kouru.

Juoksukoulu toteutetaan torstaisin klo 18 alkaen 31.3. päättyen 12 viikon jälkeen 16.6.

Tarkempi ohjelma esitellään ja sovitaan ilmoittautujille avauskerralla.

Erikseen tarjotaan kahden eri kuntoluokan Juoksukoulua:

  1. Juoksukoulu Startti on tarkoitettu juoksuharrastusta suunnitteleville henkilöille, hinta 70€
  2. Juoksukoulu Puolimaraton on tarkoitettu jo juoksua harrastaville kuntoilijoille, jotka tähtäävät 10 km:n tai sitä pidemmän juoksutapahtuman suorittamiseen, hinta 90€

Huom! Liikuntasetelit käyvät myös maksuvälineenä.

Lopuksi annetaan osallistujille henkilökohtaiset ohjeet kunnon kehittämiseksi kesän aikana, jonka jälkeen puolimaratonkurssilaisille 25.8. ja 1.9. on vielä juoksukoulutreffit, jossa kokoonnutaan katsomaan, miten kunto on kehittynyt.

Osallistujille tarjotaan myös mahdollisuutta lähteä mukaan Tallinnan maratonmatkalle 10.-11.9. (matkoina 10 km/puolimaraton/maraton) tai sitten osallistua Rauman kuntoliikuntatapahtumiin mm. Nurmes-trail (polkujuoksu) 18.9. (matkat 10 km/20 km/25 km) (näiden matkat/osallistumismaksut eivät sisälly Juoksukoulun hintaan)

 

Osallistujia mahtuu kumpaankin kurssiin n. 30 henkilöä.

Juoksukoulussa on 5 (startti) / 7 (puolimaraton) teorialuentoa ja viikoittaiset yhteislenkit.

Lisätietoa www.juoksuliike.fi  ja Kimmo Kouru p. 040-1809785 tai kimmo.kouru@gmail.com

Linkkejä: